donderdag 29 juli 2010

regen dag woensdag











Gisterochtend toen we opstonden, regende het. Jammer het was niet anders.
Mike wilde maar een ding, Risk. Nouja dat hadden we pas gespeeld en hadden wij eigenlijk niet z,n zin in, we wilde er nog even uit.
Op internet gekeken naar een paar caches is de buurt. De regen was inmiddels gestopt.
Op weg naar de auto, kwam ik toch opeens de mijn buurvrouw Corien tegen van thuis.
Nou die bleken dus op dezelfde camping te staan als wij, alleen wisten we het niet van elkaar.
Wel dat we allemaal naar de Ardennen zouden gaan. Toeval...
De eerste cache was een grote mislukking, we konden hem niet vinden.
Oke dan proberen we de volgende wel, die was erg leuk, midden in het bos, had geregend, en we hadden gewone schoenen aan, dus lekker even soppen.
Na 400 meter lopen stond daar opeens een huisje, waar je kampvuur kon maken en binnen was een openhaard met een tafel en stoelen, een bbq, w.s. een huisje voor ieder die daar in de buurt was en even wilde rusten.
Daar vlakbij lag dus ook de cache, gelukkig gevonden.
Nat maar voldaan terug gegaan naar de camping.
Net op tijd waren we terug, toen kwam er opeens heen flinke regenbui met onweer.
Halve camping zwaar onderwater.
Ja en toen kwam Marc opeens dat hij moest plassen, gauw dan maar, overal plassen met water/modder en Marc lekker rennen. Tot hij midden in een plas viel.
Nou ga er dan maar lekker doorheen rennen, nat was hij toch al.
Dat was een uitnodiging voor andere kinderen, en het werd een gezellige bende van kinderen in de modderplassen, tot de water zuiger kwam om het plezier te verstoren, zijn we maar lekker onder de warme douche gegaan.

Na het eten, in 2 delen eerst wij en toen Mike( die was onvindbaar ergens op de camping aan het scharrelen), hebben we nog een spelletje gedaan met de overbuurtjes van de camping. Mike heeft uiteindelijk ook meegedaan, het kampvuur kon niet ivm de regen.
Vandaag wilde we gaan opruimen, maarja het regende dus konden we alleen een beetje de voortent leegmaken.
Dus toch maar de Risk op tafel,(heb lekker 2x gewonnen van de mannen).
Na het eten ben ik met Marc een flink stuk gaan wandelen, en begonnen Martin met Mike vast met opruimen.
Later heb ik met mijn overbuurvrouw Els nog een flinke wandeling gemaakt, ze wilde wel even haar benen strekken. We hadden van iemand een kaart gekregen met een mooie route erop. Het was een flinke route van 2 uur te zijn, maar wel lekker

Vanavond werdt er op de camping een luchtballon opgelaten, en hebben we gekeken.
Mega vet, dat wil ik ook nog eens een keertje doen

Morgen nog even de tent afbreken, en dan zit de vakantie er al weer op.
We hebben genoten, het was een leuke camping, alleen door de bergen hier kon Marc niet geheel uit de voeten, dat was jammer.
Groetjes van ons

1 opmerking:

Anoniem zei

Regardless you're a Mommy the making of a morning meal for an on-the-go hubby including a small amount of school-bound families, or maybe double person doing create a pretty good meal to finding time away to an increase, an actual lunchtime creator will cure an excessive amount of hardships in an exceedingly short amount of time. Almost all sip trunks laptops enter the scene extraordinary pigments plus a few kept in mind however similar fascias which enables you to improvement it has the examine straightforwardly. The electrical chain saw is probably among the very best pioneer technology. The best original merchandising accessories work that this coffee beans and provide you natural decoction.

Here is my web-site Espresso Coffee Beans Reviews