maandag 17 augustus 2009

dag je uit met de trouerbachjes

Vandaag zondag zijn we een dagje op safari gegaan in de beekse bergen.
Vroeg uit de veren, we zouden on 08:15 al worden opgehaald door de Fam Trouerbach.
In de auto was het ook al een soort safari, overal spinnen. Vrijdag avond hadden we de dennenboom van onze buurman gesnoeid en in onze auto naar de gemeente gebracht zaterdag. bhrrr
Ook was Marc erg zenuwachtig en viel Mike steeds lastig. Al rijdend ben ik toen achterin naast Marc gaan zitten en Mike voorin, en heeft de nodige spinnen naar buiten gewerkt.
10 uur zou het park open gaan, en we waren ruim op tijd.

Eerst een klein stukje gelopen, om vervolgens de eerste koffie stop te maken, en de Kids, Mike, roel, Maret en Marc konden spelen in de speeltuin. (daar ben je nooit te oud voor).
In dit park heb je een loop route, je kan met de boot bus, en met je eigen auto door het park rijden.

We hebben eerst de roofvogelshow gezien, om vervolgens op de bus te stappen.
Leuke route, maar heel warm in de bus. Stukje doorgelopen en mezelf op de boot voorbereid dat was namelijk het volgende project.
Viel alles mee, ben niet zeeziek geworden. Grappig om via allerlei routes toch steeds weer andere dingen en dieren te zien.
Als laatste zijn we met de auto over het park gereden.
Het eerste stuk ging goed, tot we bij de kamelen waren aan gekomen, die stonden midden op de weg, zodat er geen hond meer doorheen kon.
Wij hebben een tijdje staan wachten, tot er ruimte kwam om door te rijden, Mike zat bij roel in de auto. Marc zat op schoot voorin en vond het wel intresant.
Vervolgens gingen we langs de giraffen, die vonden het nodig om voor onze auto te gaan staan, en de auto eens even te wassen, met hun enorme tong,elke keer een mega hoofd voor de ramen, Ted die was snel doorgereden, en dacht dan blijft mijn auto schoon. Geweldig was het.
Marc zwaar onder de indruk, vond het ook leuk. Deed alleen steeds het raam open, dat vond ik iets minder.
Geweldige dag met mooi weer, en als afsluiting naar de pannekoek boerderij geweest.

We hebben heel wat dieren gezien, alleen Mike miste toch wel de vissen. Nou ja die moet dan maar weer gaan duiken. het is ook zo'n lekker ding.
Groetjes Joke

1 opmerking:

Familie Croon zei

Nou gelukkig zijn jullie niet opgevreten door de leeuwen en de vogelspinnen..... Jordy en Monique zijn druk in de weer met het 'oefen-fietsen' naar de nieuwe school van Jordy, volgende week moet ie er zelf aan geloven (7 km). Kevin is gisteren en vandaag weer naar school gegaan, ff wennen weer... Komen jullie a.s. zaterdag nog naar DolfinnRocks ? De muziek begint vanaf +/- 13:00 uur, Gebroeders Ko vanaf 14:30. Zie ook de vernieuwde website: http://www.dolfinn.nl/
Groetjes van Kevin, Jordy, Monique en Dion Croon.