zaterdag 1 augustus 2009

Het Afscheid

Dat is toch zo'n rot moment, het idee dat het de laatste keer is terwijl Marc er zoveel baat bij heeft, maar hij kwam toch.

Overdag eerst nog genoten van alles, Martin ging zijn laatste duik maken. Vond het wel spannend. Maar kwam met een glimlach van oor tot oor terug, hij was 30 meter diep geweest en het was er zo mooi geweest, het wrak ligt nog in zijn geheel op de bodem, begroeid met planten, veel vissen gezien, murene, het was geweldig geweest, helaas is het op de foto niet echt duidelijk te zien.


Mike had zijn laatste Kids-club Ze hebben gesnorkeld achter het sea aquarium in een rustig stuk zee, we hebben afscheid genomen van Chantal, de begeleidster en van vriend Swen waar hij 2 weken mee heeft gespookt.


Marc en ik hebben nog wat rondgelopen in het Sea Aquarium, nog even naar het pas geboren zee leeuwtje gekeken, foto's gemaakt van Mike.


Met z'n alle even geluncht en gezwommen, daarna Tja het was zo ver.
Marc hoefde van Nicole niet al te moeilijke werkjes te doen, maar de dingen wat hij al een keer geoefend had.
In het water genoten Geegee en Marc weer van elkaar, lekker spelen met de bal, hoepel, ring, knuffelen, en er werd een hoop gezoend.

Toen kwam toch het moment van afscheid, emotioneel moment
We kregen nog een map met super foto's, een mooi aandenke aan deze bijzondere tijd.

Ook van de andere families afscheid genomen, er zijn er meer die in dezelfde periode als wij terug komen, dus die zullen we weer treffen over 2 jaar.


Even naar het appartement terug gegaan om bij te komen van alles, om daarna nog bij Hemingway te eten, met een live band op de achtergrond. Marc ging nog flink uit zijn dak, lekker swingen op de miziek, kan eigenlijk heel goed dansen onze Marc.

Vandaag wordt het inpakken, opruimen van de kamer. W.s. moeten we om 13 :00 uur uit het appartemnent, we worden om 16:45 opgehaald en vliegen 19;45 een dag van wachten dus.... kan ik nooit zo goed tegen maarja.
Veel liefs van Martin Joke Mike en Marc We willen iedereen bedanken voor de leuke reactie op de site, altijd gezellig om wat terug te lezen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi verslag van jullie reis en verblijf op Curacao. Mooie foto's en filmpjes ook. Jammer dat het nu voorbij is. Mike is al zo'n bink geworden, Marc is fantastisch, en jullie, Joke en Martin, zijn volgens mij geweldige ouders. Petje af.
We zien jullie wel weer in het oh zo saaie, maar toch ook wel fraaie Oegstgeest.
Paul

Anoniem zei

hoi, jammer he maar jullie hebben weer een mooie ervaring opgedaan en zo te zien heeft marc weer vooruitgang geboekt, jullie zien er allemaal lekker bruin uit, hele fijne reis terug

groetjes fam vd Putten

ps hebben jullie de fam. vd zwieten nog ontmoet?

Familie Croon zei

Bedankt voor alle mooie verhalen en de prachtige foto's en filmpjes. We hebben ervan genoten, maar jullie waarschijnlijk nog veel meer !! Een hele goeie reis terug naar Nederland en vooral rustig aan doen de eerste paar dagen. We zien jullie zaterdag 8-8, duiken in Vinkeveen, veel kouder, minder zicht, maar vast ook heel leuk ! Groetjes van Kevin, Jordy, Monique en Dion Croon uit Heiloo.

Anoniem zei

Hoi allemaal,
Jullie hebbeb er met elkaar weer een mooie tijd opzitten. Mike heeft zo te lezen weer heel wat kubieke meters zand verplaatst. Dat was ook wel te verwachten, het was als kleintje al zijn favoriete bezigheid! Wat fijn dat Marc ook dit keer weer veel vooruit is gegaan. EEn afscheid is moeilijk maar wel goed dat jullie over twee jaar weer terug gaan, dan heb je alvast iets om naar uit te kijken!
Groeten van Els en Charlotte