donderdag 6 mei 2010

Dagje movie park

Het ging er dan toch eindelijk van komen.
Afgelopen maandag 3 Mei zijn we naar movie park Duitsland geweest. We hadden 6 nee eigenlijk 12 zakken chocolade opgegeten zodat we elk 2de kaartje gratis kregen( haha echte hollanders)
Hier was onze vakantie mee begonnen. De kids ( Mike, Marc maar ook Roel en Maret) wilde een daagje naar movie park, alleen vonden we dat te ver rijden voor een dag.
Oké dan zetten we de caravan een nachtje ergens neer, werd er met een gekke bek voor gesteld. Nou dat is te kort voor de caravan, dan een hele week.
Zo gingen we dus met de Fam Trouwerbach een weekje op vakantie naar Eersel. Een camping redelijk in de richting van Duitsland.
Het zou vandaag een droge dag worden, dus op naar Duitsland.

Alleen waren we vergeten dat het wel eens heeeeellll koud zou kunnen zijn, dus dat was iets minder.









In het park moesten er eerst maar eens wat snelle atracties genomen worden.




En speciaal voor Marc (Jaja) een beetje minder snelle.








Op het Park liepen we opeens SpongeBob, patrick, Jimmy en Dora tegen het lijf, grote levende poppen, die kleine optreden deden, maar ook kon je met hun op de foto.

Nou dat wilde Marc natuurlijk wel, hij moest even wennen maar toen hij eenmaal zat bleef hij gewoon zitten,











Daarna werd het natuurlijk tijd voor koffie, dat speelde toch wel een grote rol in de vakantie hoor......

Vanaf de koffie zijn we naar de water atracties gegaan, en dan hebben we toch plots 5 kinderen mee. Mike en Maret in een bootje, martin en Roel vanaf de kant spuiten om elkaar toch maar zoveel mogelijk nat te spuiten. Nou wij aan de kant hadden ook moeite om het droog te houden van het lachen...











Geef ze een spuit en water en ze zijn van de straat hoor.........



We waren allemaal lekker nat, dus snel verder naar iets droogs en warms.

We hebben even iets binnen gezocht, Ice age adventire

Met z'n alle in een bootje, en dan vaar je door de film heen, mooi gemaakt. ook wel spannend. zo kwam er opeens een boom van boven naar beneden, of naast je opeens stromend water.

Op het Park zelf, loop je door the streets of New York met leuke huisjes en heel veel souvenirs winkeltjes, eet tentjes, overal oude auto's.

Ted, Maret en Roel zijn nog in de Jimmy Neutrons,s Atomic flyer geweest. En in de Side Kick.Marc en Martin zijn in de Zeereis in Bikini Bottom geweest( je kan ook zeggen reuze rad)

En Marc is brandweerman geweest.

Verder is de Fam Trouwerbach en Martin nog in de Time Ride Rs geweest, dat leek ons Marc Mike en Joke een beetje te eng (we zijn niet van die helden) Mike heeft ondertussen een hot dog naar binnen geschoven, Marc genoot mee.
Aan de overkant begon onder tussen de live show van de huppelende/ zingende dames en hebben we even gekeken. Heerlijk muziek en dans van vroeger, John travolta kwam langs, de man in black, onder tussen schoof ook de rest weer aan.

Veder hebben we nog Shrek 4D film gekeken, en zijn we nog naar de Movie Magic geweest, waar ze je lieten zien hoe een film in elkaar werd gezet( The voyagers to Mars).

Nou toen waren we koud tot ons bot en was het onder tussen bijna sluiting tijd.Mike en Roel wilde nog graag in de dora's Big River adventure (splash), dus nog even snel een paar keer erin. Nat worden gaf niet meer we gingen toch terug naar de camping.
Het was een leuk park, maar niet zo spectaculair als dat je verwacht.Op de terugweg naar huis zijn we gestopt bij de burger king om even onze maag te vullen, die ondertussen aan het rammelen was.

Martin, Joke, Mike, Marc, Ted, Jennifer, Maret en Roel

Geen opmerkingen: