maandag 31 mei 2010

Druk weekend

Het was voor ons een druk weekend.
Marc en Martin hadden zaterdag ochtend gewoon voetbal training, terwijl Mike aan het stoeien was met zijn huiswerk, hij had een Franse toets maandag dus dat viel nog niet mee.
S'middags had Mike een toernooi bij Udo. Hij is 4 de geworden met zijn team, de jongens hadden super hun best gedaan, maar hadden een zware poel.

Ik ben met Marc en tante Corrie naar de trekker trek geweest in Nieuw Vennep
Onwijs veel tractors en vrachtwagens, marc keek zijn ogen uit, de meest fraaie machines kwamen langs, wie dan ook maar de meest zwarte rook kon produceren.
Ja en probeer dan Marc maar eens mee naar huis te nemen. Tante Corrie en Ik hadden inmiddels een paar stal benen, alleen Marc die hoorde je niet. Na drie en half uur hebben we hem toch maar meegenomen.

Zondagochtend in alle vroege zouden met de hele familie naar de Efteling gaan. (opa, oma, Edwin en Corrie). Half negen was het streven............
De weers voorspellingen waren niet echt rooskleurig, maar ja toch zijn we gegaan.
Mike had zijn Franse les meegenomen en heeft oma, Edwin en Corrie weer even op de hoogte gebracht van de Franse taal, met zo'n alle hebben ze zijn toets voorbereid.( moest toch 2x anderhalf uur rijden) terug uurtje langer, stond een enorme file.

Bij de Efteling was het niet al te druk, dus we konden rustig doorlopen weinig wachttijd dat was wel erg lekker.
Als eerste zijn we naar de Pagode gelopen daar kon oma ook in, maar die was helaas gesloten voor onderhoud.
nou ja dan lopen we door naar de kindercarnaval, en de monsieur cannibale, en Edwin wilde natuurlijk even in de vogelrok.
Daarna zijn we over het Anton pieck plein gelopen, om even met de mono rail het park van boven te bekijken.
Mike ging met opa en Oma in het bakkie, nou die kwam er plat uit, hij had in het midden gezeten, beetje te klein voor 3 p.p.

Na groot overleg zijn we naar Droom vlucht gegaan, dat blijft toch onwijs gaaf, hier hebben we van genoten.
Helaas was vila Volta dicht, daar hadden de heren graag in gewild maar helaas.....
Dan maar met de stoomtrein, om onze weg te vervolgen naar het schip.
Mike Tante Corrie en Edwin waren stoer,die dachten dat ze dat wel durfde.
Mike vond het vet..... Tante Corrie zag groen toen ze eruit kwam, en Edwin die was een beetje misselijk..... Marc en Martin waren ondertussen polka marina geweest, en kwamen er blij
uit.
Nou toen was het de beurt voor de autootjes, Mike en Marc wilde samen. Uiteindelijk ben ik toch maar meegegaan om Marc in/uit die auto te hijsen.
Mike heeft zijn stuurmans kunsten laten zien en we reden haast buiten de baan. Nou ik weet het al ik stap niet in over een paar jaar als hij zijn rijbewijs heeft(en mijn auto krijgt hij niet mee haha).
Op weg naar de waterbaan kwam opa een patat tent tegen, en had daar wel trek in, heeft dit Mike ingefluisterd (ja die had ook wel trek) en zo zaten we aan de pataters.
Met ons buik weer vol, zijn we naar Pirana vertrokken. Mike, Martin, Marc, Edwin en ik durfde het wel aan.
Hoe verder in de rij hoe meer vlekken Marc ging krijgen, maarja we moesten doorzetten nu, we konden niet meer terug. Marc vond het in de Boot niet echt leuk, kreeg hij ook nog een plonds water over zijn broek, Mike was de einig die nog redelijk droog uit de strijd is gekomen, Martin had ook een flinke slok over zich hem gekregen. Het was gelukkig al redelijk naar het einde van de dag, anders was het wel heel koud geweest.
De hele dag was het redelijk droog gebleven, maar zo rond half 5 brak de hemel open en kwam er een bak met water naar beneden, met hagel en onweer.
Mike en Edwin wilde nog 2x in de Bob, prima we stonden droog dus ga nog maar lekker.
Aan het einde nog metz'nalle in de fata morgana, leuke afsluiting van de dag.
Al met al een super gezellige dag geweest, thuis nog lekker chinees gegeten, en toen is iedereen weer naar huis gegaan.







groetjes Joke

Geen opmerkingen: