zaterdag 5 juni 2010

Toetertoer

Vandaag was het dan EINDELIJK zo ver voor Marc, DE TOETERTOER.




Wat heeft hij daar lang op gewacht.
Dit jaar starte de toer niet in Leiden bij de groenoord halen, maar in Sassenheim bij de alzonobel terrein.

Marc moest al om 9 uur verzamelen, daar aangekomen stonden de vrachtauto's al klaar. Van groot tot klein, brandweer, politie auto's alles was er.
Binnen in de kantine kreeg Marc een mooi T-shirt een Pet en een toeter. Verwennerij dus.
Marc kreeg een kaart met daarop het nummer van zijn vrachtauto( Martin is trouwens ook mee geweest om Marc te begeleiden. En Juf Linda was er ook met haar vriend Michiel die een eigen vrachtwagen heeft, maar daar zat Marc niet bij in de vrachtwagen.




Rond half tien ging iedereen naar de vrachtauto toe, om kennis te maken met de chauffeur en in te stappen. Als was super goed geregeld, Moters voor om het verkeer te regelen.
Mooie route gereden, over de boulevard van Noordwijk, heeeellll veeeellll bekijks, (het was er onwijs druk, het weer was natuurlijk fantastisch, echt strandweer),over de breestraat in Leiden, iedereen moest stoppen voor de toer, geweldig, en ging je er toch tussen door met je auto, dan kreeg je gewoon een bekeuring. Mike en Ik zijn gaan kijken om de toer uit te zwaaien, oma's, opa moter, tante Jolanda en Pepijn waren ook gekomen.
Toen we stonden te wachten, kwam er opeens een onwijs gave sport wagen aanrijden.
Wat bleek, een oud collega van Michiel, Linda heeft toen even geregeld dat onze jongens even in auto mochten zitten. Zie foto, geweldig. Marc achter het stuur.......
Mike wil deze wel voor zijn verjaardag. haha

Tegen 13:00 waren ze weer terug bij de Akzo, waar voor iedereen een heerlijke lunch stond te wachten.
Top dag voor Marc. Hij heeft zichbaar genoten.


Mike heeft vanmiddag voor het eerst weer dit jaar in het kanaal gezwommen, was gezellig geweest, veel oude klasgenoten van de basis school.

Wat een stoere knul alweer onze Mike
Vanavond de bbq aangezet, het is nog steeds heerlijk buiten

Gr Joke







Geen opmerkingen: