zaterdag 19 juni 2010

Dagje dolfiniarium

We hadden geluk, Martin had voor het hele gezin een geheel verzorgde dag dolfinarium gekregen van de Fosag ( soort vakbond voor zzpers van schildersbedrijven en onderhoud).










Martin hoefde alleen maar 2 uur naar een vergadering, wat achteraf toch ook wel weer wat interessante informatie opleverde.

S'morgens om 09:30 moesten ons melden bij de VIP- entree (klinkt wel aardig toch) waar we een envelop kregen met allerlei info, en werd er gewezen waar de koffie klaar stond, met iets lekkers. Nou Koffie daar hadden we wel trek in gekregen, de tom- tom had ons een toeristische route laten rijden. Handig ding...........

Na de koffie ben ik met de kids een paar shows gaan kijken, de zeeleeuwenzee, dolfijnendomijn, en de stoere stellerstek, geweldig, de shows waren nieuw en was onwijs gaaf. Marc genoot van de dolfijnen en wilde er wel mee zwemmen, was druk aan het gebaren. Martin was bij die vergadering.

Om 13 uur zouden we elkaar weer treffen voor een lunch, heerlijk met harde broodjes kroketjes, soep en ander lekkers ,de jongens kwamen goed aan hun trekken.

Nou en toen was het 13:30, en zag je zo langzamerhand de zaal leeg worden.

Voetbal, het Nederlands elftal speelde natuurlijk.
Dolfinarium had dit super opgelost, het filmtheater was omgetoverd tot oranje paleis.

Het een scherm van 11x4 hebben we met een zaal vol mensen voetbal gekeken.

De stemming zat er goed in, heel gezellig om het op deze manier voetbal te kijken.

En dan winnen ze ook nog, luid gejuig in de zaal, kippenvel moment.

Na de voetbal zijn we met z'n4tjes het park nog over het park gelopen. We hebben de walrussen nog gezien, de dolfijnendelta, en nog een paar uitrustende zeeleeuwen gezien.

Ja Martin en Mike hebben natuurlijk nog even de rogge geaaid. Duikspullen aan en het water in. (Dat hadden ze wel gewild) Nee vanaf de kant.

Wat gaat zo'n dag dan toch weer snel om. Onderweg naar huis nog bij de Mac gegeten.

Mike had avonds nog een fout feestje waar hij naar toe wilde, en wij zijn nog naar de verjaardag van Jennifer geweest.

Een drukke dag voor ons, maar wel super leuk geweest.

Gr Joke

Geen opmerkingen: