maandag 27 juli 2009

dag 12


hallo allemaal

Eerst natuurlijk onze ochtendzwem, ontbijt je.
Vandaag zijn we naar de Jan Thielbay geweest.
Een dagje aan het strand leek ons wel wat, de snorkelen spullen mee.
Al snel een paar strandbedjes gevonden in de schaduw waardoor het goed uit te houden was.
Het werd echt een luier dag, beetje zwemmen, snorkelen, lezen, en vooral hangen.
Behalve Mike, die heeft een diepe put gegraven en is daar de hele dag mee bezig geweest.

Zoals we onze Mike kennen.
Terug in het appartement een verfrissende duik in het zwembad genomen.

Niet echt iets spannends te melden dus.
Oja met de aangespoelde walvis gaat het redelijk goed, we hebben hem vandaag gezien, staat ook op het filmpje
Morgen weer therapie, Marc is er klaar voor.

Liefs van ons.
P.S. opa en oma vogel fijn dat jullie weer thuis zijn....


5 opmerkingen:

Corrie en Edwin zei

Goedemorgen!

Voor de laatste keer de vogels de gedaan...de oudjes kunnen thuiskomen!!!!
Volgend daar ben ik 6 weken met vakantie en ik ga weg op 15 juni dan weten jullie het maar alvast.
He lekker Mikie zo kennen we je weer, tot aan je oksels in een diepe kuil. Veel plezier vandaag en doe je best bij de therapie lieve Toon de rest van de fam veel plezier met zwemmen, duiken, shoppen, luieren en lekker eten!

XXX Corrie en Edwin

Anoniem zei

Hallo familie!
Alles nog steeds onder controle, lees en zie ik. Het weer bij jullie is stukken beter dan hier. En de enige vissen die ik de afgelopen dagen aantrof, lagen in de kraampjes op de zaterdagmarkt. Wou dat ik bij jullie kon zijn, is toch véél mooier allemaal. P.s.: Kom niet al te bruin terug svp, anders valt het zo op dat we hier 'een beetje witjes' zien.
Groet van Paul

Familie Schouten zei

Hallo luie buren
Wat heerlijk zo n luierdag! En wat verlangen we er naar terug,die heerlijke strandjes dat zwembad voor de deur alles geweldig en jullie zien er goed uit,lekker kleurtje!Wij moeten erg wennen om het nederlandse ritme weer op te pakken alles moet weer en vanalles regelen,bleee,ik vergat zelfs detandarts afspraak!Dus je raad het al,genieten,genieten! Wat top trouwens,joke, met die zware duikfles op je rug,gaaf zo dicht bij de dolfijn.doei doei uit koud enkhuizen. lfs ellen en co.

Familie Croon zei

We zijn vandaag een beetje laat met de reaktie, want we hadden het filmpje nog niet gezien.... Je kent dat wel (of misschien ook niet meer !!): druk, druk, druk met van alles. En bij jullie is het ZO HEERLIJK RUSTIG, eigenlijk zijn we stinkend jaloers en willen we direct ruilen, maar dat zit er ff niet in... Geweldig nummer van Wim Sonneveld overigens, complimenten voor het prachtige filmpje vandaag. Als het goed is zijn jullie nu bij de therapie en lezen jullie dit straks vast nog ff. Geniet van het mooie weer elkaar en al het goede daar, het schijnt hier de komende dagen wat beter te worden.... Over 4 dagen hebben wij weer 2 weekjes vakantie, daar houden we ons dan maar aan vast...

Dion zei

Oh ja.....
Op onze blog [http://decroontjes.blogspot.com/] staat bij het meest recente artikel over de zomervakantie in Frankrijk nog een nieuw filmpje genaamd 'Tractor Animation'.....
A demain !