zaterdag 18 juli 2009

dag 3

Vanmorgen dacht Marc om 04:30 tijd op te staan.

Marc was uitgeslapen, en liep door het appartement te struinen, nog een paar pogingen gedaan om hem weer in slaap te krijgen, maar helaas. Marco borsato aangezet, kon hij even rustig kijken. Zo rond 7 uur werd het wel tijd om een plons te nemen in het zwembad, dus waren we met z'n drietjes als 2de in het zwembad.
Terwijl Martin nog even lag te slapen.

Vandaag werd het tijd voor wat actie, en dus met de auto naar het struisvogelpark gereden. We werden in een jeep door het park gereden soort rondleiding, ook mochten we de struisvogels eten geven. In het restaurant kon je verse struisvogel biefstuk eten, nou laat maar............we hebben maar gekozen voor een lekker ijsje.

Om vervolgens onze weg te vervolgen naar de Aloe Vera plantation. Daar lieten ze zien hoe de natuurprodukten gemaakt werden en van welke planten soort. natuurlijk zijn we met potten met smeersels naar het appartement terug gereden.

Thuis gekomen ging het kriebelen bij de duikmannen, en hebben Martin en Mike hun eerste duik gemaakt vanaf de kant. Veel vissen tegen gekomen.


Ik ben met Marc naar het strand gedaan, maar dat vond hij zozo, dus toch maar weer naar het zwembad.
Later nog even met z'n alle gezwommen.
We hebben nog de foto's bekeken van Daan onze buurjongen, voor hem vandaag de laatste therapie dag, en zo is de dag om gevlogen.

Nu ik dit zit te schreven hebben we live muziek op de achtergrond, bij het zwembad zit ook een restaurant,Marc zit nog even volop te genieten.
Veel liefs Mart Joke, Mike en Marc







5 opmerkingen:

de Croontjes zei

wat een heerijke verhalen om te lezen, al die bekende plekjes, fotos, daar krijgen we heimwee van! Nog lekker genieten dit weekend en dan op naar maandag.Wat leuk dat Martin en Mike ook al gedoken hebben. Kevin moest in het begin ook aan de zee wennen, vond het zwembad eerst leuker, maar het gkwam goed! veel plezier vandaag, groetjes uit Heiloo

de croontjes

jeannette J zei

hallo Marc, Mike, joke en Martin,

Wat leuk om jullie weer te volgen. Ik heb de eerste dag even doorgenomen maar het ziet er weer allemaal mooi uit. Nog 2 dage nen dan gaat marc weer naar de therapie. Wat fijn dat hij daar weer de vertrouwde gezichten gaan zien.
Nou ik wens jullie nog heel veel plezier en mike, geniet van het duiken met je vader.

groetjes
Jeannette en familie

alekos zei

Hé Globetrotters! Net jullie belevenissen van de afgelopen drie dagen gelezen en de foto's + filmpje bekeken. Net alsof jullie na vorig jaar niet meer weg zijn geweest. Mike ziet er echt stoer uit, vooral onder water in zijn duikpak. En Marc is al zó bruin, hij geniet volgens mij van het buitenleven. Met jullie, Joke en Martin, alles ook goed? Martin kan eindelijk eens een beetje uitslapen, lees ik. Maar dat zal wel niet al te veel voorstellen. En Joke, je hebt een leuke en makkelijke hand van schrijven. Geniet van Curacao, maar toch ook weer: Tot Gauw!

Paul & Els

fam. visser zei

Hallo Martin, Joke, Mike en Marc!!
Net terug van vakantie, eerst jullie blog maar eens opzoeken! We hebben net het filmpje gezien. Het ziet er fantastisch uit daar bij jullie! Robert vind Mike er wel heel stoer uit zien in dat duikpak onder water!
Geniet maar lekker daar! We blijven jullie blog wel volgen.
Groetjes uit Friesland!
Fam. Visser

Dion zei

Beetje laat al hier, maar net nog ff het filmpje bekeken.... Ziet er top uit, de juiste spirit straalt er gewoon vanaf ! Lekker muziekje eronder, jullie hebben er duidelijk heel veel zin in. Geniet ervan het haal het maximale er maar weer uit, wij volgen hier uiteraard jullie belevenissen op Dushi Korsou.