woensdag 22 juli 2009

dag 8 22 juli

Vanmorgen om 05: 40 de wekker ging al. Niet te geloven heb je vakantie.
Maar ja Marin moest om 06:15 verzamelen voor zijn trip naar Klein Curaçao. Het was een ruige toch met de boot geworden van ongeveer 2 uur, golven van wel 4 meter hoog, maaaaar niet zee ziek geworden.

Heeft op klein curaçao 2 keer gedoken, het eiland bekeken, waar niet veel te beleven was, alleen een vuurtoren, en een wrak van een aangespoelde boot. Op het eiland was het super heet, mooi wel omwijs mooi. Een echt bounty eiland.
Heeft er heerlijk gegeten, alles was super geregeld.

Bij ons was Marc ook al wakker, wat onrustig. W.S. omdat Martin weg ging, dus de hele tent was in rep en roer om 6. Kwam wel goed uit het filmpje van gister moest ik nog in elkaar draaien.
Om 7 uur moesten onze spieren los gemaakt worden met onze ochtend zwem. Even een paar baantjes trekken, heerlijk. Ik heb nog nooit zoveel gezwommen als de laatste paar dagen.
De zee schiet er een beetje bij in. Dat komt omdat het zwembad 2x struikelen is en dan liggen we in een 50 meter bad, en de jongens vinden het heerlijk

We zaten net aan ons ontbijt je, sloeg opeens het brandalarm hier in het appartementen blok aan. Mega herrie, iedereen keek. Ik heb niets gedaan hoor........ De receptie maar gebeld, die zou wel een mannetje sturen, dat ging op z'n Curaçaos dus de hele tent had hier al kunnen afbranden, relax man.... rustig aaaaaaannnnnnn.

Toen werd het tijd voor Mike om naar de kids club te gaan, zijn snorkel spulen mee, hij had er zin in.
Al snel was zijn vriendje gespot, en stond ik er voor ..........

Met Marc ben ik langs het pas geboren zeeleeuwtje gelopen. Verder even rustig aan gedaan.
Foto's gemaakt van het snorkelen, en rond gekeken in het sea Aquarium.

Wij hebben ons vanmiddag lekker laten verwennen. En zijn gaan lunchen bij hemingway.

Snel nog even het zwembad ingedoken, en was het alweer tijd om naar de therapie te gaan.

Nicole heeft hem hard laten werken, moesten veel klanken maken, liet hem plaatjes zien waar hij de goede klank moest maken. BV een plaatje die aangaf dat iemand pijn in zijn knie had, dan moest Marc proberen au te zeggen, of iets wat er op lijkt, zo had Nicole een aantal plaatjes,Marc moest er een aantal kiezen, ook heeft ze de pictogrammen uitgebeid.

Moest nu bij het JA/Nee knikken(antwoorden op vragen) ook geluid maken, Marc heeft super zijn best gedaan.

Bedankt voor alle leuke reacties
Tot Morgen
Liefs Martin, Joke Mike en MArc

4 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo luitjes,

Ik heb vandaag met veel plezier jullie verhaaltjes gelezen. Fijn om te lezen hoe het allemaal vordert. De filmpjes zijn ook echt geweldig.

liefs vanuit het natte kikkerlandje,
Marca.

Familie Croon zei

Hallo levensgenieters,
Leuk verhaaltje vandaag met mooie foto's en een prachtig filmpje weer. Heeft er iemand 'blauwe plekken' opgelopen of zo ? Knap gemonteerd door Joke en Mike, jullie werken goed samen daar op deze manier ! Mooie foto's ook van Klein Curacao, al moest ik mijn beeldscherm een paar keer een kwartslag draaien geloof ik :-) !!
Martin, heb je nog een wilde zeeschildpad gezien en was het de moeite waard vwb het duiken daar ? In 2007 zijn Jordy, Patrice en Dion daar ook geweest voor het (geweldige !) eten, het fraaie strand, de banaan-race en het snorkelen. Een hele leuke dag gehad toen alleen Jordy is even zeeziek geworden op de heenreis (samen met het halve schip).... Geniet ervan, het is hier regenachtig en veel te koud, vanaf zondag schijnt het weer beter te worden, eerst zien dan geloven.....

Corrie zei

Dag lieve schatten,

Wat een leuke filmpjes, kunnen Edje en ik lekker met jullie meegenieten. Helemaal natuurlijk van een duikende Mike en een zwemmende Toon!
En wil je niet meer zo streng zijn lieve zus?????

XXX

Familie Schouten zei

hoi buurtjes
Dit klinkt leuker dan oude buren,want we willen nu al terug!Het wennen hier is best moeilijk we worden op rare tijden wakker en lopen overdag met een wattig hoofd!En ook hebben we heimwee naar alles daar,dus lekker lang vasthouden die mooie tijd! Wat prachtig op het bounty eiland.En leuk dat het zo gezellig is met de andere kids,Mike.Heerlijk om Marc zo in het water te zien met zijn dolfijn. VEEL PLEZIER. groetjes