woensdag 29 juli 2009

Hallo allemaal

Er is geen duikbesmetting gekomen, 1 keer was meer dan voldoende, tenzij je mee gaat Jennifer.....

Dion, de boot pelikaan expres is in onderhoud dus dat ging niet door, de bbq werd door een therapie gezin georganiseerd.

Vanmorgen was iedereen vroeg wakker en zijn we weer met z'n3tjes gaan ochtendzwemmen.
Heerlijk begin van de dag. Om negen uur heb ik Mike naar de kids-club gebracht, ze gingen vandaag de haaien voeren, vissen ontleden (Mike vond het smerig en heeft het niet gedaan).
Om 11 uur was het familie snorkel tijd en is Martin mee gaan snorkelen met Mike.
Marc en ik hebben foto's gemaakt van bovenaf, ze hadden zelf hun onderwater camera mee.

Dit is een opblaasvis....of wel gewoon een monster met gras tanden.



Tussen door zijn we maar even naar het strand gegaan, Mike wilde even lekker graven, Martin snorkelen en Marc en ik hebben in zee gezwommen. De tussentijd is eigenlijk net te kort om even lekker te kunnen zitten op het strand. Mijn boek gaat dus niet erg hard.

Marc heeft vandaag met de therapie weer andere opdrachtjes gedaan, Marc heeft domino met dierplaatjes gedaan binnen, wilde eigenlijk maar na wat uitleg heeft hij het toch goed gedaan. Heeft zich weer als een speer zelf omgekleed, en bijna naar Geegee toegerend, Nicole er snel achteraan.
Op het dock moest marc aan het werk met nog meer plaatjes , maar dan moest hij uit 2 kiezen.
Bv een leeg of vol glas veel of weinig sterrentjes, groot of klein.
Ook dit ging Marc goed af.

Nicole is er van overtuigd dat Marc goed overweg zou kunnen met een spraakcomputer, dit gaan we thuis met school overleggen.

In het water ging Marc weer zelfstandig met Geegee spelen, het is echt een prachtig gezicht.

Als Marc klaar is het de therapie is hij helemaal blij en is hij aan het rennen. Vandaag kwam hij ons nog even een van zijn kaarten laten zien.

Mike zit ondertussen nadat hij een ijsje heeft gescoord te wachten in de schaduw met zijn ds tot Marc klaar is.

Als afsluiting van de therapie, een lekkere smoothy gedronken bij hemingway

Vanavond werd het tijd dat de zonsondergang eens op de foto werd gezet, statief neergezet, 4 strandbedjes gepakt, biertje erbij, boek open en wachten tot de zon onderging, blijft een mooi gezicht. Dat was al weer onze 14de dag op het mooie Curaçao. Tot Morgen veel liefs van ons.

2 opmerkingen:

Familie Croon zei

Fijn dat jullie zo kunnen genieten van de rust en al het moois daar. Die zonsondergang is ook absoluut zeer de moeite waard. Zon, strand, zee, snorkelen, duiken, zwemmen, niet de meest vervelende dingen om te doen. Het zal zeker helpen bij het opladen van de batterijen voor het leven van alledag straks. Want inderdaad.... de tijd gaat veel sneller dan je wilt soms, het is alweer woensdag. Fantastisch dat Marc het zo goed blijft doen en die spraakcomputer is uiteraard ook weer een belangrijke stap voor zijn communicatie-ontwikkelingen. Kevin is in afwachting van een nieuwe, de goedkeuring daarvan ging dit keer veel sneller en soepeler dan de vorige keer bij ons.

Corrie en Edwin zei

Goedemorgen allen,

Ben heeeel benieuwd wat hij allemaal kan met een spraakcomputer en hoe hij het oppakt, spannend! Het gebaar helpen moeten we hem maar afleren want hij kan heeeel veeeel zelf en wat ie niet kan kan hij wel leren blijkt maar weer! Herkennen we hem nog als hij thuiskomt? Mike niet denk ik want die lijkt straks meer op een Antilliaan dan op een hollander!
Geniet maar weer van vandaag want het is alweer woensdag......
XXX Corrie en Edwin