vrijdag 17 juli 2009

dag 2 16 juli



Vanmorgen zijn Mike en Ik vroeg opgestaan om een duik te nemen in het zwembad maar ook in de zee.
Martin en Marc hebben "uitgeslapen".
Na het ontbijt, gingen Marc en Mike samen een wandelingetje maken, het was zo lief, hand in hand gingen ze op stap.

Vanmorgen rustig aan gedaan, even een rondje gelopen langs het sea Aquarium, ook bij de therapie centrum langs geweest, de duikschool een bezoek gebracht om een de eerste duik vast te leggen voor de mannen, auto gehuurd, en de nodige boodschappen gedaan bij A.H. net alsof je thuis bent.

Je zal het niet geloven maar het heeft vandaag drie keer flink geregend. We hadden onze net geïnstalleerd op onze ligstoelen bij het Zwembad, komt het opeens met bakken uit de hemel, snel alles opgeruimd en naar onze kamer gegaan,was het al weer droog.

Vanaf maandag hebben we om 15:30 therapie van Nicole(die hadden we vorig jaar ook) en onze dolfijn is weer Deegee, wij zijn er blij mee.

Naast ons in een appartement zit een ander therapie gezin uit Nederland Fam schouten die we thuis al aan het volgen waren via hun blog, gister al even kennis gemaakt. Allemaal heel toevallig.

Groetjes Uit het Warme Curacao.
Martin, Joke, Mike en Marc
P.S. Vincent vanaf hier van harte gefeliciteerd.

4 opmerkingen:

"De Buren" zei

Hallo "Buurtjes,
Zeker toevallig,vaak over jullie gehad en ook al gelezen op jullie weblog,en dan komen jullie gewoon in het appartement naast ons,gezellig hoor! jammer dat het voor ons bijna afgelopen is,wil er nog niet aan denken.Hopelijk word het voor jullie ook weer een super tijd en vele succesen en mooie momenten voor Marc en zijn dolfijn! Groetjes van de buren.

pim zei

Hoi Mike,Marc,Martin en Joke.
Zo te horen is het een leuke vakantie.
Ik ga zondag naar Franrijk.
Beetje in het midden.
Hier is het echt hartstikke saai.
Ik heb gisteren met luke gespeeld.
Maar hij is ongeveer de enige die nog thuis is.
Gelukkig ga ik over 2 dagjes weg.
Wel leuk blog.

Groetjes,

Pim

Fam. Hoosemans, Rijen zei

Hallo familie van Abswoude,
Heerlijk hè om weer in Curacao te zijn? Wij wensen Marc een fijne therapietijd toe met Gee gee en Nicole en jullie veel kijkgenot. De ochtenden kunnen jullie lekker zwemmen en luieren bij dat mooie zwembad en het strand en de zee zijn natuurlijk ook nog steeds leuk. Mike krijgt de groeten van Rick. Wij blijven jullie verhalen de komende weken volgen.

Familie Croon zei

Zo, we zijn even wat aan het bijlezen na onze thuiskomst gisteren-avond. Wat geweldig dat jullie naast de familie Schouten zitten en leuk ook de reakties van hen en de familie Hoosemans. Wat is de wereld toch klein al ben je ver van huis ! Fantastisch dat jullie Nicole en GeeGee weer hebben, hopelijk is de therapie-tijd goed voor Marc, gezien de warmte. Heel veel plezier ook bij het duiken en de vele andere leuke dingen op die wereldplek daar !!