zaterdag 25 juli 2009



Het was vandaag weer een fantastisch dag.
Vanmorgen zijn Martin en Mike gaan duiken met dolfijn Annie en trainer Junior, een super gave ervaring.
Eerst kregen ze een uitleg wat wel en niet mocht, daarna op de boot om een stukje te varen, het was net achter het sea Aquarium, waar we Annie en de trainert ontmoeten.
Annie zwom tussen ons door en konden haar aaien. We hebben bijna een uur gedoken daarna weer terug de boot op wat niet mee viel. De golven waren enorm en de boot ging flink heen en weer, maar het is gelijkt.

Ik heb met Marc eerst onze ochtendzwem gedaan, en toen naar het sea Aquarium gelopen om de nodige foto's te maken.

Tussen door hebben we nog in het zwembad gedobbert, en ik mij nog laten verwennen met een rugmassage.
Vanmiddag konden we de film ophalen die gemaakt wordt van de duik, toen stond chantal opeens achter ons, begeleidster van de kidsclub. Ze vertelde dat er ook een mogelijkheid was om te duiken met dolfijnen zonder duik brevet.
Chantal heeft het gelijk voor mij geregeld, jullie geloven het misschien niet, maar ik ga morgen duiken met de dolfijnen, zeker wel 3 meter diep. Mike gaat mee, ter ondersteuning van mij. haha

De therapie ging super goed, heeft zichzelf volgens Nicole in nog geen minuut uitgekleed en zijn zwembroek aangedaan.
Heeft als eerste geluiden van dieren moeten combineren met een pictogrammen.
Dat ging heel goed, alleen bij het geluid van een paard wist hij het even niet en vroeg Nicole haar hulp met een gebaar. Dit vond ze een hele goede actie van Marc, normaal zou hij denken, laat maar zitten....

Verder oefeningen gedaan met ja-nee antwoorden.
Vandaag mochten we van heel dicht bij kijken, Marc en Deegee zijn echt een, ze hebben geloof ik wel 5x gekust en geknuffeld, zo mooi om te zien

We genoten enorm aan de kant, en het vliegt gewoon voorbij
Wat een schatten samen, Nicole is hier ook erg verbaast over, Deegee is meestal niet zo'n knuffelkont.
Maar ja Marc is natuurlijk een echte knuffelbeer.

We hebben de dag afgesloten met een etentje aan het strand met live muziek.
Marc stond heerlijk te dansen had het goed naar zijn zin. Jordy, Mike heeft genoten van zijn spire- ribs hoor...Hij zal er een paar voor je mee nemen.

Morgen staat ook de familie swim op het programma, het wordt dus weer een dol-fijne dag morgen.
Ik heb er zin in. Vind het ook enorm spannend

Tot Morgen
Liefs Mart, Joke, Mike en Marc

3 opmerkingen:

Corrie zei

Goedemorgen!

Nou jullie zullen nog wel even slapen, wat een spannende dag gisteren. Stink Stink Stinkjaloers zijn we allemaal hier natuurlijk (helemaal natuurlijk op Deegee want wie wil er nou niet de hele tijd met Toon knuffelen ;-)...)
Ook nog met Annie geknuffeld Mike? Zag er geweldig uit!
Veel plezier vandaag met de duik Joke en Mike. Let je een beetje op mijn zusje Mike?

XXX Corrie

Familie Schouten zei

Hoi hoi nog even een berichtje van de" leukste" buren.
Wat een gave knuffelfotos van marc en geegee,en wat gaat het allemaal goed met de oefeningen en opdrachten!Wat heerlijk om te zien,wat zullen jullie trots zijn op die kanjer!Daan heeft de hele dag zn fotomap bij hem in de buurt en kan niet ophouden met kijken,wat doen die geweldige beestjes toch veel met ons en onze kids! genieten maar weer, liefs ellen.

Familie Croon zei

Zo, dat moet zeker een fantastische dag geweest zijn voor jullie !! Duiken met Annie in open zee en het wiebelende bootje, wij herinneren het ons nog als de dag van gisteren. Prachtige beelden zo in de zee en onder water, "I'm dying (diving ?!?!) for some action" zingt Springsteen, nou dat is hier zeker van toepassing. Joke, wat geweldig dat je via Chantal ook zo dichtbij de dolfijn onder water kunt komen, dat wordt vast onvergetelijk voor je. We zijn erg benieuwd naar de verhalen daarover. Wil je Chantal van ons de groeten doen ? Helemaal top dat Marc zo goed gaat en dat jullie het van zo dichtbij konden meebeleven. Neem nog maar een paar lekkere spare-ribs, wegspoelen met een goed glas wijn kan ook geen kwaad. AZ heeft in Amsterdam zojuist met 5 - 1 van Heerenveen gewonnen en de Johan Cruijf schaal als 1e prijs binnen gehaald, kampioenen ole ole !! Nog 3 grote prijzen te scoren dit seizoen !! Geniet ervan en natuurlijk ook nog een heel goed weekend, wij gaan morgen ff BB-Knoeien...