woensdag 22 juli 2009

DAG 7 en 2de therapie dag


Hallo allemaal

Wat gaat zo'n dag toch snel. Vanmorgen hebben we heel relax onze ochtend zwem gedaan, hier en daar wat gekletst, en natuurlijk de nodige baantjes getrokken.
Met de gedachte rustig te gaan ontbijten, bedacht ik mij opeens dat Mike om 9 uur bij de kids club moest zijn. Gezien het al 08:40 was, Mike nog in zijn zwembroek, nog niet gegeten was hier even paniek.
Mike had het super naar zijn zin gehad, er was nog een Nederlands jongetjes van zijn leeftijd, waarmee hij het goed kon vinden.

Wij hebben ondertussen even gewinkeld, Marc moest van Nicole een strakke zwembroek aan, die we natuurlijk niet bij ons hadden.
Een rondje over manbo beach gelopen,en het strand om zo Mike weer op te halen.

Vanmiddag nog even voor de therapie het zwembad ingedoken, voor een frisse duik, het kan hier behoorlijk warm zijn.

Marc heeft vandaag super goed zijn best gedaan, Marc moest beginnen met de pictogrammen in volgorde te zetten, eerst werken dat zwemkleding aan, naar Deegee enzo.
Ook heeft ze Marc geprobeert te leren blazen, Marc mocht de kaarsjes uitblazen van de taart. De assistent van Nicole, Esther was vandaag jarig. Dit is nog gelukt ook.
Op het platvorm weer met de massage stik, picto's kiezen, geluiden maken, ja/nee knikken.
Nicole wil veel van Marc, omdat ze zeker weet dat hij het kan.
Wij moeten nu hier veel meer met het ja/nee antwoorden oefenen.
Marc genoot zichtbaar, en was heel ontspannen.

Na de therapie moesten we gelijk door naar de happy hour.
Dit is een leuke gelegenheid om kennis te maken met de andere families, en wordt het team voorgesteld.
Er zijn deze 2 weken aantal Nederlandse gezinnen. Waar we mee gesproken hebben.

We hebben de dag afgesloten bij Hemingway, waar we lekker gegeten hebben, met de zonsondergang op de achtergrond.
Morgen gaat Martin een dagje naar klein Curaçao om daar te duiken.
Het filmpje zal morgen volgen.
Groetjes Van ons

5 opmerkingen:

Familie Croon zei

Mooie berichten vanaf Curacao. Fijn dat Marc zo super zijn best doet en dat Nicole het goede in hem weet boven te halen. Prachtige foto's, vooral die bij Mambo bij de 'weelderige' dame met de vele kleurtjes, een schitterende verschijning. Het filmpje van gisteren ook nog ff bekeken, ziet er top uit, hopelijk geeft het componeren/produceren/uploaden/insluiten niet al te veel hoofdbrekens. Het zal vast wel de nodige tijd kosten denk ik, maar erg leuk om te zien. Heel leuk dat Martin een dagje naar klein Curacao gaat om te duiken, hopelijk wordt ie niet zeeziek, de golfslag is (op de heenreis) soms zeer heftig... Zou leuk zijn als hij zijn camera meeneemt, dan kunnen we de wondere wereld daar ook zien. Als het kan een (onder water)foto van een zeeschildpad, die zwemmen daar in het wild, als je geluk hebt zie je er 1 of meerdere. Veel plezier allemaal !

Linda zei

Hoi allemaal!

Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met Marc gaat! Fijn dat Nicole weer met hem werkt, dan weet ze hoe onze Marcus in elkaar steekt en hoe ze hem aan moet pakken, hahaha!
Echt geweldig om foto´s van Marc te zien, ik mis hem super!
Heb al eerder reacties op jullie blog geplaatst, maar kwam er achter dat ik toch iets niet goed deed, want ze werden niet geplaatst, hierbij nieuwe poging dus!
Heeft Marc kaarsjes uitgeblazen!? Helemaal top! Dat had ik graag gezien!
Geniet van jullie vakantie en geef Marcje een dikke kus van me!

Liefs Linda

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Wat zien jullie er allemaal heerlijk ontspannen uit!Echt genieten al is het voor Marc natuurlijk hard werken, maar ook hij geniet volgens mij. Wat goed he Mike dat je nu je duikbrevet hebt en zo kan duiken en je hebt ook wel gelijk het mooiste plekje uitgekozen om dit te doen he? :)
Geniet nog maar lekker.
veel liefs,
Kitty

Jeannette J zei

hallo allemaal,

wat ziet het er allemaal leuk,kleurrijk en vooral ontspannen uit.De foto's zoals jullie verwerkt hebben is bijzonder. En dan ook de muziek erbij super leuk om jullie op deze manier te volgen.
Leuk dat Nicole veel uit Marc wil halen en dat zij daar ook veel vertrouwen in heeft.
En Mike geniet je van alles om je heen? Bert is best een beetje jaloers op je.
Nou geniet ermaar van en tot de volgende keer.

Familie Schouten zei

Hallo oude buren
al voelt het voor ons of we er nog steeds zijn! Gelukkig dat jullie er nog zijn kunnen we gelukkig nog wat zien van ons heerlijke eiland, en natuurlijk vooral van jullie. Fijn dat het zo goed gaat met jou en dolfijn Geegee,marc! Wat doe je het goed! Martin veel plezier op klein curacao we zijn benieuwd,wij zagen een beetje tegen de zeeziek verhalen op. Allemaal heeeel veel genieten! liefs