vrijdag 9 augustus 2013

donderdag

Vandaag maar eens een beetje uitgeslapen. Gisteravond was ik niet erg lekker en lag vroeg in bed, met moeite nog even een stukje voor jullie geschreven. Zal de warmte geweest zijn....
Gaat nu weer goed.
We hebben vanmorgen wel onze baantjes gezwommen maar een beetje later, oké half acht.....
Marc en Martin sliepen nog toen we al weer terug waren.
Rustig ontbeten, bakkie koffie. Ik had een Workshop van Paul over Belonen en bekrachtigen. Interessant, eentje om over na te denken. Denk dat ik hem maar een weekje mee naar huis neem die jongen die is wel ergggg goed hoor.

De mannen zijn ondertussen naar Willemstad gereden om het fototoestel te laten nakijken zou toch jammer zijn als we geen foto's meer kunnen maken. En ik heb ze gelijk uitgestuurd voor boodschappen.
Ik zeg goed geregeld toch.
Vanmiddag hadden we eerst een afspraak met Mattheus voor de brucker biofeetbach therapie.
Dit hebben we de laatste keer ook gegaan, is helemaal geweldig. Marc krijgt electrode op zijn gezicht en als hij zijn mond actief activeert gaat de computer reageren, dit vind Marc te grappig dus veel bewegingen. Hij wist wel gelijk wat de bedoeling was. Volgende week nog drie sessies.

Daarna gelijk door naar de dolfijn therapie. Paul had weer grote plannen met hem.; Vandaag niet streng maar gelijk waardig tegen over Marc. Dit werkte ook super
waardoor  Marc goed mee werkte. Alleen de dolfijnen hadden een off day. Waren meer met elkaar aan het spelen en vis aan het vangen, dan bij hun kids blijven, Daardoor mocht Marc wel langer in het water blijven. Paul heeft met emotie kaarten gewerkt met Marc. Met echte plaatjes en de pictogrammen. zodat hij ze beter kan begrijpen. Wij moeten hier mee oefenen, boos, blij, verdrietig en verrast.
Paul wil ook een speciale therapie starten voor trauma verwerking. Het heeft een speciale naam maar welke dat is........komt later die naam. Dit wil hij maandag gaan doen. Niet morgen, hij wil weten wat er daarna gebeurt, weekend duurt te lang dus dinsdag kan een slechte dag voor Marc worden.

Met Bonnie aan zijn voet vaart Marc door het water
Marc heeft Paul in het water een dikke kus gegeven, dat vond Paul heel speciaal, had hij totaal niet verwacht. Nou dat wil heeeel wat zeggen hoor, als Marc dat doet.
 
Vandaag zijn Wendy en Johan mee gegaan met ons om van de therapie te genieten.
Leuk om dit aan een Collega te kunnen laten zien.

Op het balkon een koud drankje genomen, en maar een " beetje gezond gekookt".
Vanaf het balkon hoorde we en gezellig bandje spelen, en ja daar moest natuurlijk even bij gekeken worden.
Marc ging uit zijn dak, vond je reuze gezellig en was flink aan het dansen. Dat was lang geleden dat hij dat had gedaan, was duidelijk erg blij.....
Om 9 uur toch maar terug gegaan en moet morgen weer hard gewerkt worden.
Martin gaat morgenochtend vroeg de deur uit voor een diep duikje, wij slapen uit :)

Tot morgen.
xxx Martin, Joke, Mike en Marc

3 opmerkingen:

Fam. Schouten zei

Hee
Joke hopelijk gaat het weer beter met jou? Het is ook niet niks wat jullie allemaal beleven,daar krijgen wij al kippenvel van,dus wat moet dat voor jullie allemaal wel niet betekenen. En marc wat gaat het allemaal goed zeg,wat leer je al veel,en plezier hebben is het aller mooiste hè? Ja die Paul is een topper,is al vaker meegenomen naar huis ..... Geniet !! Liefs van ons

Anoniem zei

Lieve mart,joke, mike en marc.Hier is alles oke.
We genieten dagelijks van jullie leuke schrijven.
hopelijk komen er nog meer mooie momenten.
mart: kietelde de vissen niet aan je benen?

liefs van pa en ma van abswoude

Croontjes zei

Zondag-ochtend hier en even tijd om de blog bij te lezen, het zonnetje schijnt weer heerlijk vandaag :-). Wat een mooie verhalen bij jullie en gave foto's erbij, hopelijk is het fototoestel nog te redden ? Jullie hebben er vast meerdere bij jullie ;-). Goed om Matthias even te zien en dat Marc de plakkers erop liet zitten ! Doe Matthias svp de groeten van ons, die zit er ook al heel lang en is zeer bedreven en begaan met het hele gebeuren daar. Lekker uitrusten en genieten van het weekend, doen wij ook. Groetjes Kevin, Jordy, Monique, Dion en een poot van Jack.