zaterdag 3 augustus 2013

warm

Hallo Allemaal
Ik begreep al dat het bij jullie net zo warm was als hier, alleen hier staat een aardig windje waardoor het toch uit te houden is.

Vanmorgen al weer vroeg wakker, Mike en Marc waren dat ook, beide heren wilde wel mee zwemmen vanmorgen.
Dus om 7 uur lagen we met zn3tjes al in het water. We hebben 14 baantjes getrokken met Marc als stoorzender ergens midden in het zwembad.

Na een ontbijtje op balkon in de auto gestapt voor een rondje langs wat prachtige baaitjes, uitgestapt om foto's. te maken en te genieten van het uitzicht. Marc joeg ons nog even de stuipen op ons lijf, die maakte even de achterdeur van de auto open toen we aan het rijden waren. Gelukkig reageerde Mike snel, en trok snel de deur weer dicht.....
Geluncht bij de kleine wereld. Dit restaurant kende we nog van de vorige jaren en hadden hier een paar keer al gegeten. Daarna terug gegaan naar het appartement.
Even kijken naar de vis vangt bij Lagun
Het is ons opgevallen dat het eiland een stuk schoner is geworden, voorheen lag overal zwerf afval en nu was dat niet,  en er wordt heel wat nieuw gebouwd, hier gaat het blijkbaar wel goed met de bouw.


Murene
Martin en Mike zijn in de middags  gaan duiken vanaf de kant. En hebben een paar bijzondere vissen gezien. Zijn een uurtje onderwater geweest en hebben genoten.

Ik ben met Marc naar het therapie centrum gelopen. en hebben onze therapeut ontmoet Paul.
We hebben ondanks dat ik in de ochtend had gevraagd toch om half vier therapie. Beetje jammer.....
Als het toch blijkt voor Marc te laat te zijn dan kan er maandag naar gekeken worden. Niet veel bekenden gezien, veel verandering bij de therapeuten vergeleken met twee jaar geleden.
Marc is er helemaal vol van en kan niet wachten, helaas Marc nog 2 dagen wachten.

Nog een rondje gelopen in het sea aquarium ook hier is het aardig veranderd. Waar voor heen de dolfijnen show werd gegeven voorin ligt nu de boot met de glazen bodem en zwemmen ook de haaien  rond. Het wordt allemaal wat toeristische.  
Terug gedaan naar het appartement, omgekleed en de zee in gedoken. Lekker zwemmen.

Zo dan is het nu tijd om voor het eten te gaan zorgen, ja wel  ik ga spaghetti maken lekker makkelijk.
Fijne dag hopelijk morgen voor jullie nog z'n mooie dag.

Xxx Martin, Joke, Mike en Marc






5 opmerkingen:

ellen zei

Hoi
Wat zijn jullie goed bezig zeg met al dat baantjes zwemmen,maar daar is het ook een heerlijk zwembad voor. En zo leuk even wat andere strandjes,altijd leuk om te kijken,duiken en snorkelen. Jammer dat de therapietijd wat tegen viel,is ook best wel laat hoor,hopelijk gaat het en anders komt er vast wel een oplossing. Geniet van al het moois! Groetjes uit zonnig enkhuizen.

Anoniem zei

He Joke,
Fijn om jullie belevenissen weer te kunnen volgen. Foto's zijn gaaf om te zien. En wat stoer al die baantjes zwemmen met Mike! Heb je al wat kunnen lezen? Marc veel plezier maandag. En Martin en Mike nog veel kijkplezier onder water tijdens het snorkelen/duiken.
Veel liefs,Kitty

Anoniem zei

even een test van deze kant, krijg een bericht dat het niet lukt

martin zei

test

Croontjes zei

Mooie berichten en erg leuke foto's. Sorry voor de late reactie, maar we genieten hier nog volop van de laatste restanten van onze zomervakantie EN het weer is hier nog steeds uitzonderlijk mooi ! Veel plezier daar voor jullie en volop genieten natuurlijk ;-)