vrijdag 24 juli 2015

Donderdag 23-7

Het was al vroeg ochtend rond 5 uur vonden de beneden buren het nodig om met stoelen te schuiven en deuren te gooien....dan maar mijn bed uit...
Marc vond het blijkbaar wel weer geZellig dat Mike op zijn kamer sliep en heeft hem even wakker gehouden vannacht.... Licht aan licht uit.  Haha best leuk spelletje... Mike vond het wat minder.
Vroeg uit de veren dus ook vroeg gaan sporten. Jaaaa Sampie even lopen te pompen die armpies.
Marc had ondertussen ook Martin bij bed gehaald. Dus lekker ontbijten...
Door de nachtelijke onrust was Marc nog flink moe, en lag opeens in ons bed te slapen na het eten.
Rustig aan de koffie...

soms is 1 dolfijn niet genoeg
en neem je er gewoon 2
 Richting strand gegaan toen Marc weer wakker was en daar een paar uurtjes gehangen in het zonnetje. Beetje zwemmen, snorkelen, boekie lezen.
 Tot het tijd was voor Paul en Kanoa
Marc was wat onrustig tijdens de therapie. Binnen geoefend met letters en klanken.  De logopedist heeft mee gekeken. Morgen moet Marc  een parcour lopen op een voel plank om het gevoel in de voeten beter laten worden.  Marc heeft te weinig gevoel in handen en voeten. Door het harde klappen en stampen met zijn voeten krijgt hij  wat gevoel erin. Essentiële prikkels.....ontbreken. Dit is ook in zijn gezicht. Hierdoor is het lopen van Marc ook moeizaam als hij het niet meer voelt word het lopen minder omdat hij dan onzeker word omdat hij het niet meer voelt, en wil die ondersteuning.
Bij de dolfijn in het water was hij veel met zijn hoofd in het water. Uiteindelijk heeft hij door een soort kijker onder water gekeken zonder water in zijn gezicht te krijgen.  Vandaag niet boos geworden maar gewoon het water uitgekomen. Toppertje

Thuis zelf gekookt. Dapper he. Daarna spelletje gedaan met de heren rummikud... Ik heb ze hard verslagen.
Foto's komen morgen dat lukt nu niet.
Warme knuff van ons



2 opmerkingen:

Anoniem zei

toppers, knuf de vogeltjes

Dion zei

Mooi verslag weer Joke, rummiku... ???