zaterdag 25 juli 2015

Vrijdag 24-7

Vrijdag vandaag eerste week van de therapie zit er al weer op. Tijd vliegt voorbij.
Vanmorgen is Martin met de boot mee gegaan voor 2 duikjes. Moest er om 8 uur al zijn.
Ik ben met de mannen naar SAMBIl gegaan. Dit is een nieuw heel groot winkel gebied overdekt. Had er al veel over gelezen op internet dus grote verwachtingen. Zag er op zich heel mooi uit  toen we aan kwamen rijden. veel parkeerplaatsen  mooi aangelegd. Binnen aangekomen viel het toch wel een beetje tegen. Heel veel winkels waren nog niet gevuld. In het midden van het gebouw een groot stuk met tafels en stoelen en er omheen eet tentjes allerlei verschillende soorten. Na 15 min stonden we weer buiten. Alles gezien.... Haha hadden een half uur voor heen gereden konden we weer terug...maar we kunnen zeggen dat we het gezien hebben.
Tarpoen
Nou dan maar zwemmen in de zee. We zijn metzn3en helemaal naar een platform gezwommen een heel stuk verderop. Heen weg ging mee wind maar terug golfen tegen. Maar op het platform is Marc er toch twee keer afgesprongen de held....hup hoofd onderwater even schrikken en weer door spetteren. En gewoon nog een keer willen.
Eerst maar terug gegaan voor een broodje dat hadden we hard nodig. Na deze inspanning. Ik heb Marc er naar toe helpen zwemmen.
Martin was ondertussen ook weer terug en heeft schildpadjes gezien en een tarpoen. Van anderhalve meter lang. Was helemaal blij. Duik was zeer geslaagd.

Bij de therapie kregen we de uitnodiging voor de Familie Swim. Morgen mogen wij zwemmen met de dolfijn. Super leuk.
Tijdens het binnen gebeuren had Marc er niet z,n zin in en deed niet zo goed zijn best.
Bij de dolfijn ging het prima vond het heerlijk was ontspannen en deed goed zijn oefeningen. Paul is er van overtuigd dat hij veel meer kan alsdat hij laat zien, dat Marc het allemaal wel makkelijk vind als het voor hem wordt gedaan.
Heeft vandaag weer met prikkels in handen voeten gewerkt. Als hij deze prikkels heeft gehad gaat alles een stuk beter. En is hij meer geconcentreed.

Na de therapie uit eten gegaan bij de steakhouse hier een stukje verderop.
Belachelijk moet je 15% extra betalen omdat je net voor 19 uur aan tafel zit. Ja pfffff als we langer wachten trekt Marc het helemaal niet meer. Die zat nu al bij het toetje dat hij naar huis wilde en naar bed.  Maar goed lekker gegeten.
 Morgen avond komen mijn ouders, Corrie en Edwin bij ons vakantie vieren.

Knuffel van Ons



4 opmerkingen:

Monique zei

Goedemorgen lieve allemaal

Wat heerlijk om alle verhalen te lezen.
Helaas, dat Sambil tegenvalt. Zag er elke keer veelbelovend uit op facebook!
Heel veel plezier bij de family swim. Leuk, dat straks je ouders en Corrie en Edwin er ook zijn. Lekker genieten met z'n allen hoor!

Groetjes van de Croontjesi

Anoniem zei

Goedemorgen sportievelingen....wat gaaf zeg dat jullie met de dolfijn mogen zwemmen....
Fijn en gezellig dat je ouders komen! Veel plezier nog!! X

Anja zei

Hi

Wat gaat t toch snel he alweer week voorbij, wat doet Marc het goed.

Gezellig dat je familie morgen komt

Geniet maar lekker, hier is het net herfst, 1e zomerstorm met veel regen en harde wind

Veel plezier daar

Dion zei

Zo te zien is Marc een echte man : Hij vindt het wel makkelijk als alles voor hem gedaan wordt ;-). Paul zegt vast : aanpakken die handel, op naar meer zelfstandigheid. Zelf doen is vaak ook nog veel leuker :-). Mooie verhalen en prachtige foto's, geniet er lekker van samen, de tijd vliegt alweer voorbij...