zondag 17 juli 2011

dag 4 alweer zaterdag 16 juli

Om kwart voor 6 hoorde we voetstappen over de gang, Marc.
Klaar met slapen.....  Nou ja nog wel even een klein slaapje op mama haar plek, naast papa.....

Oja voor ik het vergeet, ja Mike en Jordy hebben we verslagen Martin heeft namelijk gewonnen met het spelletje Risk. Was erg gezellig we hebben een heel pak Bastogne koeken naar binnen gewerkt.
Om over tienen gisteravond ging er een bal voorbij in het zwembad die de Mike en Jordy er natuurlijk nog even uit gingen halen.
Nou de baantjes vanmorgen zijn dus wel weer nodig na gisteravond......
Het is toch niet te geloven, doe ik de gordijnen open regen........op dit tropisch eiland, maar warm is het zeker wel al hoor.
Snel de computer aan om jullie reactie te lezen op de blog, dat is altijd gezellig om terug te lezen.
V. mo moest ik dus alleen zwemmen, Mike en Marc sliepen nog. Ben vandaag voor 16 baantjes gegaan. Gelukkig was Monique ook vroeg voor haar baantjes.
Na een lekker ontbijtje op balkon, en een bakkie koffie, zijn we boodschappen gaan doen, daar hebben we maar bedacht om vanavond uit eten te gaan. Een avondje niet zelf koken.
Mike en Jordy gingen met ons mee ( voor de beloofde milkshake) Dus langs de Mac, helaas de heren hadden vette pech de mac hadden vandaag geen milkshakes.
Moeten ze nog een keer mee.........
Mike en ik hebben vanmorgen nog even onze muggenbeten geteld nou we kwamen allebei toch zeker wel aan 25 stuks, we zijn blijkbaar erg lekker, Martin heeft er geen eentje, Marc gelukkig ook bijna niets

Martin is met Marc, Dion en Kevin een ijsje gaan eten op mambo  beach.
De foto zegt genoeg toch.....
Mike en Jordy zijn de zee geplonsd, die zie je vandaag niet meer terug, ( alleen voor iets lekkers misschien) de 2 mannen vermaken zich prima, en nee..... volgens mij gaan zitten ze niet achter de meiden aan.......
Ze hebben wel al een paar smoothies gedronken, gaan ze zelf scoren bij de bar, ze zijn inmiddels al bekend daar.
Vanmiddag zijn Martin en Dion gaan duiken, Marc heeft Marco borsato gekeken ( tussen 13 uur en 15 uur is het hier zo warm buiten dat je beter onder de airco kan blijven zitten).
Om een uurtje of 3 zijn we toch maar verhuisd naar het zwembad, dit keer  het kleine badje. Nog maar net in het water ging het regen, nou ja nat waren we toch al. Mike en Jordy schoven ook aan, en Martin en Dion liepen langs na hun duik.
Mike had een kokosnoot gevonden die we in het appartement gesloopt hebben, dat was nog een hele klus voordat dat ding ontleed was. De melk was eruit gegaan maar de cocos hebben we nog, die kunnen we nog opeten.
's avonds uit eten gegaan met z'n alle.
En zo is de dag weer omgevlogen, zitten we nu nog even op het balkon deze blog te schrijven.
Morgen is het zondag en maandag begint dan de therapie.
Tot Morgen

7 opmerkingen:

Dion zei

Wederom een fantastische dag vandaag met heel lekker weer en leuke activiteiten. Het ijsje was mega en zeker voor herhaling vatbaar. Morgen (zondag) nog een 'rustdag', daarna gaat de therapie beginnen.
Groetjes, Croontjes.

Anoniem zei

Hallo daar!
Ziet er uit dat jullie ook aan het genieten zijn, heerlijk! Duiken, zwemmen en ijsjes! En Joke, je ziet er fantastisch uit in bikini, nu nog wachten op een foto van Moos :-). Geniet van de laatste rustdag voor therapie en succes alvast voor morgen.
Gr n&p

lia zei

Hey Joke,

dat ziet er allemaal erg leuk uit!!! en ach een beetje regen....het blijft toch wel lekker warm daar, maar het kan daar inderdaad erg plenzen...
wij zijn in oktober een keer geweest, was het regentijd, nu toch niet?
succes morgen, met de therapie en geniet er lekker van allemaal!!

xx lia

Anoniem zei

He lieve allemaal,

Leuk om jullie avontuur weer te kunnen volgen.Ziet er allemaal goed uit, beter dan hier. HERFST!!!
Geniet maar lekker.

liefs, Kitty

Anoniem zei

Ach het regent bij jullie ook! Ook hier is het weer niet best maar bij jullie is de temperatuur beter dan hier. Heel veel succes voor morgen. Geniet van jullie vakantie.

Groetjes Arjo

Fam Schouten zei

Super hoor joke zoals jij ook zo leuk op de weblog schrijft,wat een fantastische tijd hebben jullie daar gezellig met elkaar!Mooie foto's van je mannen! geweldig die onder water film! Veel plezier en succes met Lina Daan is nu al jaloers(is wel zijn dolfijn) geef haar maar een knuffel.Groetjes ellen tom en de kids.

Anoniem zei

Hallo Allemaal,
Het ziet er weer prima uit bij jullie. Heel veel plezier morgen bij de therapie. Mike je moet maar even mailen hoe het met de milkshake zit...Groet Ted Jennifer Maret en Roel