donderdag 14 juli 2011

We zijn er......

Vanmorgen ging al om 4 uur de wekker, hoe vroeg....!!!
Snel aan kleden, even stressen door het huis, klaar voor de start. Corrie en Edwin stonden om 5:30 voor de deur om ons naar Schiphol te brengen.
Op Schiphol ging het eigenlijk allemaal vrij snel, en konden we nog rustig even een bakkie koffie naar binnen werken.
Na een hele zit van bijna 9 uur, Marc was als een engeltje super rustig, heeft lekker een DVD tje zitten kijken en zo. Mike heeft nog wat geslapen,en vond dat het allemaal veeeeeel te lang duurde.
Maar ja we zijn er gekomen.
We werden opgewacht door een flinke taxi die ons naar het hotel heeft gebracht.
Daar kregen we helaas minder goed nieuws. We hadden 2 appartementen aangevraagd naar elkaar(met Fam Croon) alleen dat hadden ze niet gedaan. Dit had zo fijn geweest omdat de tussendeur van de balkons open kunnen  en zouden we lekker 's avonds als de mannen in bed liggen nog even kunnen bijkletsen (borrelen)
Nou moeten we dinsdag verhuizen, en dan gaat het toch nog gebeuren.
Maar dit appartement is wel erg mooi en we kijken uit op een hijskraan (feest voor Marc).
De 3 mannen zijn het zwembad ingeponst en ik ben toch maar de koffers gaan uitpakken.

Avonds zijn we nog met z'n alle uit eten geweest, alleen Marc en Kevin hadden het erg moeilijk, het was voor ons natuurlijk al 12 uur. (6 uur terug in de tijd), en een enorme lange dag geweest.
Mike en Jordy hadden in het vliegtuig al bedacht dat ze spare ribs met patat gingen eten net zoals 4 jaar geleden. Heb ik natuurlijk even op de foto gezet.
Ziet er goed uit toch.

Dit was het even voor vandaag ik ben gebroken en ga lekker naar mijn bed.
Morgen ochtend vroeg zwemmen, zodra Mike en Marc wakker zin gaan we onze baantjes trekken (elke dag is het plan) Hoe lang houden we het vol.........
Tot Morgen
Martin, Joke, Mike en Marc

5 opmerkingen:

Familie Croon zei

Bon Bini daar beneden (-; de 1e reaktie komt vanaf Curacao, in dezelfde tijdszone, dus op zeker als 1e dan. Het was een lange dag vandaag, maar eigenlijk is alles best voorspoedig verlopen. 3 weken liggen voor ons, hopen dat we er flink van kunnen gaan genieten !! Eerst maar even lekker gaan pitten en dan zien we het morgen wel weer.
Groetjes,
Familie Croon.

Anoniem zei

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Jammer dat, ondanks alle mails en het vroege boeken, jullie nog geen appartementen naast elkaar hebben. Nu eerst even bijtanken voordat de therapie start!
Groetjes, Martine (ABC Travel)

Monique zei

Goedemorgen daar beneden

we hebben redelijk geslapen nu even bijkomen en wat eten als iedereen wakker is!Tot straks

Groetjes van boven...
Monique dion Oma Jordy en Kevin

Anoniem zei

Nou jullie hebben wel geluk geloof ik, vandaag zijn er een heleboel vluchten gecanceled door het ongelofelijke ...weer hier.
Net op tijd naar de zon.
Heb gevonden waar Martin om vroeg en zal dat zo nog even op de mail zetten.
Veel plezier daar vandaag en pas op Linda's reserve verkering!!
Doei Mike (.... wat ik niet meer zeggen mag)

XXXXX Corrie

Fam Schouten zei

Hallo ook jullie daar in het mooie curacao,wij wensen jullie ook een geweldige tijd toe,met veel succesen voor marc,het duikplezier voor de andere mannen, veel moois met elkaar,gemiet ervan groetjes fam schouten.