zaterdag 30 juli 2011

laatste therapie dag

 
Vandaag was het dan zo ver de laatste therapie dag. Marc was morgens al een beetje opstandig wist dat dit de laatste keer zou zijn.
In het kamertje heeft hij met Nicole met scheerschuim gewerkt en kleuren bij elkaar gezocht, deed super zijn best.
Marc kwam wit het kamertje uit onder de schuim.
Nadat Marc 10 minuutjes met Li-na in het water had gespeeld, werd hij heel onrustig, overstekken, spetteren gillen.
Nicole heeft hem uit het water gehaald om te vragen wat er was. Wilde eerst nog niets later vertelde Marc aan de hand van zijn emotie kaarten dat hij was boos en verdrietig was omdat het afgelopen was. Even een pauze ingelast, heeft de therapie toch nog goed afgesloten om toch nog terug in het water te gaan en nog even flink te knuffelen met Li-na.
Afscheid nemen is nooit mijn sterkste kant maar het moest er toch van komen,   we kregen nog een fotoboekje mee en een cd vol foto's van Marc.
Marc is de hele dag een beetje onrustig gebleven.
Martin, Mike en Edwin hebben vanmiddag quad gereden. Het was super geweest, en kwamen 3 zwarte heren met een grote big small terug bij het appartement, Voor ze gingen vertrekken kregen ze een helm op en een bril voor de stof. Een rond ritje gemaakt , regelmatig gestopt voor wat uitleg over de omgeving. en mocht er ook gekeken worden. Het terrein was lekker ruw.
Super ervaring die ze niet hadden willen missen.
Marc had vanmiddag de laatste brucker biofeetbach therapie, hij deed super zijn best, had er ondanks alles toch zin in.
Tips gekregen hoe we verder moeten met marc, we krijgen ook alles nog in een verslag.
Thuisgekomen hebben we nog een verfrissende duik genomen in het zwembad.
Vandaag was het hier erg warm en zweterig, maar we klagen niet hoor, we hebben gehoord dat het slacht weer is nog steeds bij jullie.

Een warme groet vanaf hier.
Martin, Joke Mike en Marc

2 opmerkingen:

anja van der Putten zei

Hoi,

wat gaat de tijd snel he maar wat heb ik genoten van jullie weblog. Helemaal geweldig zoals Marc het heeft gedaan en zo te zien hebben jullie allemaal genoten.

Nog veel plezier daar en idd het is hier niet echt zomers, meer herfst dus als het kan blijf daar dan hahaah maar ja eens moeten jullie ook weer terug.

Hebben de fam. van Druenen al ontmoet met Tim hij begint as maandag met zijn therapie

groetjes anja van der Putten

Fam Schouten zei

Alweer voorbij die mooie therapieweken wat heeft Marc het goed gedaan,en ja ik zou ook balen en opstandig zijn als het zomaar over is met die lieve lina.Leuk hoor om jullie mooie momenten te mogen lezen. nog heel veel plezier, is de bruiloft al gauw,geniet er van xxx el